VVS

Over 45 års erfaring

Drypper vandhanen, eller fryser du om fødderne? 
Hos Finn Hansen A/S er du sikret gennemførte og godkendte løsninger – hver gang. 
Vi kan klare alle opgaver indenfor VVS, og vi sætter en stor faglig ære i at udføre et stykke kvalitetsarbejde hver eneste gang.

Vi er naturligvis VE-Godkendte, hvilket betyder at vi har kompetencer inden for varmeanlæg med fjernvarme som medie, varmepumper luft/luft, Luft/vand, samt jordvarme. Har du et ældre fjernvarmeanlæg, kan der være store besparelser i at udskifte det, med et nyt og mere effektivt anlæg. Vi hjælper gerne med både rådgivning og installation af det nye anlæg.
Vores VE-godkendelse og køle-certifikater, gør det desuden muligt for dig at søge tilskud til energiforbedringer. Vi sørger for det hele, helt fra at opstarte anlæggene, samt vedligeholde og udføre service på alle ovennævnte anlægstyper. 

Med vores brede ekspertise og erfaring kan vi klare reparation/udskiftning af alt fra armaturer, radiatorventiler, cirkulationspumper, utætte rør, gulvvarmestyring, varmvandsbeholdere, brugsvandsvekslere og meget mere.
Hos os er ingen opgaver for store eller små, så har du brug for en kompetent VVS’er er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. 
Ring på telefon 75 16 77 11 eller send en mail til mai@finnhansen.dk

Vi arbejder bl.a. med

Vi kan klare alle opgaver inden for VVS, og vi sætter en stor faglig ære i at udføre et stykke kvalitetsarbejde hver eneste gang.

Kompetencer

VVS

Badeværelser

Blikkenslager

Grøn energi

Kloakmester