Kloakmester

Professionel kloakservice

Vores kloakmester udfører opgaver på privat grund.
Opgaver der omfatter alt fra installation af nye kloakrør, til reparation af eksisterende systemer.
Vi bruger tv-inspektion som en vigtig del af det daglige arbejde. Ved hjælp af et kamera, som føres ned i kloaksystemet, kan man undersøge tilstanden og lokalisere eventuelle skader. Dette gør det muligt at identificere problemer på et tidligt stadie og hurtigt sætte ind med passende løsninger.
Punktrenovering er en metode som vi benytter til at renovere kloaksystemer på en mere økonomisk og effektiv måde, hvor du slipper for store opgravninger. Punktrenovering kan anvendes ved mindre skader på kloakrøret, hvor vi med glasvæv kan reparere det præcise sted på røret. Skader kan være opstået af rørbrud, indtrænging af rotter, rødder, vand eller afblænding af stikledninger.  
Kloakrør, der er slidte, har revner eller huller kan udbedres og forbedre et længere ledningsstræk. Her trækker man en glasfiber strømpe ind i det eksisterende rør, som hærder og derved skaber et nyt holdbart rør i det eksisterende rør. 

Vores dygtige kloakmester har en passion for sit fag og stræber efter at levere det bedste resultat til hver eneste kunde. Vi sætter kundetilfredshed i højsædet og arbejder hårdt for at sikre, at dit projekt bliver fuldført til tiden og indenfor budgettet.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på dit næste kloakprojekt. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.
Ring på telefon 75 16 77 11 eller send en mail til mai@finnhansen.dk

Fejlsøgning med tv-inspektion
2500 kr. inkl. moms pr. bolig

Vi arbejder bl.a. med

Har du en udfordring med kloaken, står vi altid klar til at hjælpe

Kompetencer

VVS

Badeværelser

Blikkenslager

Grøn energi

Kloakmester