Boligventilation

Få et godt godt indeklima

Har du oplevet at der ligger fugt i vinduesrammen om morgenen? Så er det måske nu du skal have installeret ventilation. 
Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.
Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer, til skade for helbredet og boligen. Ved installationen af et ventilationsanlæg vil den brugte og dårlige luft løbende blive udskiftet med filtreret, frisk og ren luft, der giver et godt indeklima, hvilket er til stor glæde og gavn for hele husstanden.

Vi monterer, renser og vedligeholder boligventilationsanlæg i dit private hjem, emhætten og udsuget på dit badeværelse, og garanterer for kvaliteten og effektiviteten af vores ventilationsanlæg.
Vi opererer med høj kvalitet, fuld tilfredshed, og en overordentlig stor faglig stolthed. Målsætningen er altid at levere kvalitetsarbejde, til konkurrencedygtige priser, og til aftalt tid.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. 
Ring på telefon 75 16 77 11 eller send en mail til mai@finnhansen.dk

Vi sørger for

Dårligt indeklima giver ideelle levevilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer

Kompetencer

VVS

Badeværelser

Blikkenslager

Grøn energi

Kloakmester