Grøn energi

Miljøvenlige løsninger

Finn Hansen A/S har været grøn siden 1976 - Vil du også være det?

Grøn energi udleder minimale mængder CO2, og er den mest miljøvenlige måde, at skabe energi på. Vi har stor erfaring indenfor varmepumper og jordvarme, og vi hjælper dig gerne hele vejen med rådgivning, ansøgning om tilskud og installation, så du får den helt rette løsning, der både passer på miljøet og din pengepung. 

Udnyt jordens eller luftens energi, med en miljøvenlig erstatning for oliefyr og elvarme.

 Med jordvarme udnytter du solens energi, der ophobes i jorden, hvor den konverteres den til varme, der cirkuleres rundt i boligen. Jordvarme kan også være oplagt at anlægge, hvis du er ved at bygge et nyt hus, da det er utroligt nemt at tilpasse anlægget til behovet i det nye hus.
En anden udbredt løsning er et udnytte energien ved hjælp af en varmepumpe. Luft til vand varmepumpen er en effektiv og billig varmekilde, som blot kræver, at man har radiatorer eller gulvvarme i sit hus. Så ønsker du ikke at nedgrave et jordvarmeanlæg, kan det være en god løsning. Luft til vand varmepumpen udnytter varmen i luften udenfor til at producere den varme, der skal bruge til opvarmning af huset og varmt vand.
Har du et mindre hus i ét plan eller et sommerhus der kører på elvarme, kan en luft til luft varmepumpe være det rigtige valg. Luft til luft varmepumper er lette at installere, billige i drift, giver et godt indeklima og er en rigtig god løsning til dig, som gerne vil spare på din varmeregning.

Hvad der er det rette valg til din bolig afhænger af flere ting, så lad os tage en snak om mulighederne til din grønne løsning. Fælles for alle 3 løsninger er, de giver dig en god økonomisk gevinst, samt en grøn samvittighed. 
Hos os er ingen opgaver for store eller små, så har du brug for en kompetent VVS’er er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. 
Ring på telefon 75 16 77 11 eller send en mail til mai@finnhansen.dk

Lad os stå for det årlige lovpligtige service
1.750 kr. inkl. moms, ex. eventuelle reservedele og arbejdsløn til udskiftning af disse.

Vi gør dig grønnere

Udnyt jordens eller luftens energi, med en energivenlig erstatning for oliefyr og elvarme

Kompetencer

VVS

Badeværelser

Blikkenslager

Grøn energi

Kloakmester